طريقة عمل الطعمية بالصور
استبدلى الفول بالحمص
المقادير
5 اكواب حمص ينقع في ماء ليله كامله
[u][/size][/url]
ربطة بقدونس
ربطة كسبرة
بصله متوسطه
نص ربطة شبت طازج او ربع كاس ناشف
استبدلى الفول بالحمص
المقادير
5 اكواب حمص ينقع في ماء ليله كامله
[u][/size][/url]
ربطة بقدونس
ربطة كسبرة
بصله متوسطه
نص ربطة شبت طازج او ربع كاس ناشف
[color:27f8=#0099ff:27f8]][/url]
[color=#0099ff]ملح +كمون+ كسبر حب مطحون
"بيضه "واحده
شوية بقسماط خبزة مدقوق
=16]
[color:27f8=#0099ff:27f8]
بعد ما نقعت الحمص تفرمه بالفرامه مثل اللحم مع بقية المقادير ما عدا الكمون والملح والكسبر والبيضه والبقسماط
تفرمها مرتين يعني اذا فرمتها كلها ترجع تفرم بالفرامه مره ثانيه
بعدين تحط الملح والكمون والبيضه و البقسماط .. و تعجن كويس
[color=#0099ff][/color]
وقبل ما تقليها تحط ملعقه صغيره بكنج بودر
وتشكلبمعلقة الطعمية او باليد
[color:27f8=#0099ff:27f8]
[color:27f8=#0099ff:27f8][/size][/url]
تسخن الزيت على النار و تقلى الطعمية بشويش( اوعى ايدك تتحرق )
وهذه بعد القلي
[color=#0099ff][color=#0099ff][color=#0099ff][url=http://******************/group/egycrazy/join][size=16]
الجمعة أغسطس 03, 2007 11:00 am من طرف morea
» الثــقـــة بالنفــــس..!!
الجمعة يوليو 20, 2007 11:33 am من طرف lolo
» صعب ان تحب شخصا لا يحبك..!!
الجمعة يوليو 20, 2007 11:31 am من طرف lolo
» حقيقة اعتراف تامر حسني بزواجه السري من ....................
الجمعة يوليو 20, 2007 11:23 am من طرف lolo
» تنانير حلوة جدا..
الجمعة يوليو 20, 2007 11:15 am من طرف lolo
» احلى ميك اب للصبايا...
الجمعة يوليو 20, 2007 11:13 am من طرف lolo
» مجموعة Doir الوردية..روعة
الجمعة يوليو 20, 2007 11:11 am من طرف lolo
» صنادل من نوع اخر.....ياترى مين الي هتقدر تلبسها..؟؟!
الجمعة يوليو 20, 2007 11:09 am من طرف lolo
» انواع الضحــــــــــك..!!
الجمعة يوليو 20, 2007 11:00 am من طرف lolo